Neem contact
op met mij.
De beste technici vindt u in de werkplaats van Van Engelen.

Vul uw e-mailadres en/of
telefoonnummer in en wij nemen
contact met u op!

Magazijn

Op onze vestiging is een uitgebreid onderdelenmagazijn te vinden. Het enorme assortiment is geschikt voor service, onderhoud en reparaties aan een groot aantal verschillende soorten machines. Als klant kunt u bij noodgevallen en technische storingen rekenen op vervangende onderdelen. Ons magazijnpersoneel beschikt over onderdelentekeningen van allerhande machines en helpt u graag met het zoeken naar het juiste onderdeel.

Mochten wij een artikel niet op voorraad hebben, dan doen wij een beroep op leveranciers die wij zorgvuldig hebben gekozen vanwege hun snelle dienstverlening. Deze leveranciers zorgen ervoor dat wij in de meeste gevallen de volgende werkdag het artikel al in huis hebben.

Bent u op zoek naar een New Holland onderdeel? U kunt ook thuis op de onderdelentekeningen kijken welk artikel u nodig heeft. Klik daarvoor hier.

  • Onderhoud

  Naast de verkoop van machines verzorgen wij uiteraard ook het (preventieve) onderhoud en de reparaties aan uw machines. Hiervoor beschikken wij over twee professioneel ingerichte werkplaats, waar echte vakmensen klaarstaan.

  LEES MEER
 • Contact

  Mocht u vragen hebben naar aanleiding van uw bezoek aan onze website, of meer informatie willen over onze producten of diensten, dan kunt u contact met ons opnemen.

   

  LEES MEER
Interesse in een van onze producten? Neem contact met ons op! Klik Hier >

Van Engelen B.V. sinds 1974

Van Engelen B.V. is een landbouwmechanisatiebedrijf met een vestiging in Nunspeet. Op de Veluwe is Van Engelen B.V. in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven binnen de agrarische sector. Maar ook buiten de agrarische sector zijn wij actief op tal van terreinen.

Lees Meer

Vul uw e-mail adres in en ontvang maandelijks onze digitale folder en nieuwsbrief.

 

Offerte aanvragen