Neem contact
op met mij.
De beste technici vindt u in de werkplaats van Van Engelen.

Vul uw e-mailadres en/of
telefoonnummer in en wij nemen
contact met u op!

Nieuws

 • Nieuwe New Holland Boomer voor de politie

  Bij de politie, de Dienst Levende Have te Nunspeet, hebben wij deze nieuwe New Holland Boomer 54D met variabele transmissie afgeleverd onder het motto: "meer Blauw op straat"! Wij wensen de politie veel werkplezier met deze nieuwe trekker.  

 • Nieuwe New Holland T7.230 AC voor Loonbedrijf G. van Dijk

  Bij Loonbedrijf G. van Dijk in Wekerom hebben wij een nieuwe New Holland T7.230 AC afgeleverd. Deze prachtige trekker is voorzien van de meest denkbare opties. Wij wensen loonbedrijf G. van Dijk veel plezier met hun nieuwe New Holland!

 • New Holland TD 3.50 afgeleverd

  Recent hebebn wij deze mooie New Holland TD 3.50 afgeleverd bij Trading&Welding Company Warriors. Deze tractor is voorzien van een Peecon hefmast.Wij  wensen Trading&Welding Company Warriors veel werkplezier toe met hun nieuwe aanwinst!

 • Nieuwe Volvo voor Bast Hoveniers in Nunspeet

  Deze nieuwe Volvo EC18D hebben wij recent af mogen leveren aan Bast Hoveniers in Nunspeet. De kraan is uitgevoerd met sloop/sorteerfunctie, extra contragewicht, en een 4-tal bakken. Bast hoveniers is werkzaam in het ontwerpen, aanleg en onderhoud van tuinen.Wij wensen Bast veel werk plezier met hun nieuwe aanwinst.  

 • Twee Bomag BT60 stampers

  In Vaassen hebben wij deze Bomag BT60 stampers mogen afleveren bij Pannekoek GWW.

 • Volvo EC18D voor Schaufeli

  Afgeleverd aan Schaufeli Apeldoorn deze Volvo EC18D. De machine is uitgevoerd met sloop/sorteer functie en een extra contragewicht.Schaufeli Wegenbouw is een regionaal opererend bedrijf op het gebied van wegenbouw, riolering en bestrating.Wij wensen Schaufeli en personeel veel plezier met hun nieuwe aanwinst!    

 • Veel werkplezier voor familie Kleis met hun nieuwe aanwinst.

  Bij Kleis in Dronten hebben wij deze nieuwe Giant V4502T afgeleverd. Wij wensen familie Kleis veel werkplezier toe met hun nieuwe aanwinst.   

 • Nieuwe Giant V452T HD afgeleverd

  Bij Multifence hekwerk en montage in Oldebroek hebben wij een nieuwe Giant V452T HD afgeleverd. Wij wensen Multifence veel plezier met hun nieuwe aanwinst.

 • Giant voor Storm Boomverzorging

  Bij Storm Boomverzorging in Nunspeet hebben wij een mooie nieuwe Giant D332SWT X-tra afgeleverd. Deze Giant is voorzien van een bak, palletvorken en een houtklem met jip. Omdat het snoeien en zagen van bomen een belangrijke plaats in de bedrijfsvoering inneemt, is de shovel een uitkomst die de werkzaamheden gaat verlichten. Wij wensen Storm Boomverzorging veel werkplezier met hun nieuwe shovel. 

 • New Holland Boomer 25 afgeleverd

  Aan Hans Mulder Projectbegeleiding B.V. hebben wij een nieuwe New Holland Boomer 25 afgeleverd. Deze New Holland full autopilot trekker gaat op door middel van GPS op 2 cm nauwkeurig stuurlijnen voor de wegenbouw uitzetten. Wij wensen Hans Mulder veel werkplezier toe met deze trekker.  

 • Meer Nieuws
Interesse in een van onze producten? Neem contact met ons op! Klik Hier >

Vul uw e-mail adres in en ontvang maandelijks onze digitale folder en nieuwsbrief.

 

Offerte aanvragen