Neem contact
op met mij.
De beste technici vindt u in de werkplaats van Van Engelen.

Vul uw e-mailadres en/of
telefoonnummer in en wij nemen
contact met u op!

Onderhoud

Naast de verkoop van machines verzorgen wij uiteraard ook het (preventieve) onderhoud en de reparaties aan uw machines. Hiervoor beschikken wij over een professioneel ingerichte werkplaats, waar echte vakmensen klaarstaan. Onze medewerkers beschikken over de vereiste vakdiploma’s en zijn daarnaast gespecialiseerd in een bepaald aspect, waaronder tractoren, rooimachines en combines, maar onder andere ook reinigingsapparatuur en tuin- en parkmachines. Al onze monteurs ontvangen doorlopend scholing zodat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken binnen de agrarische sector. Hierdoor bent u er van verzekerd dat echte vakmensen aan uw machines werken.

Naast onze werkplaats beschikken wij over twee compleet ingerichte servicewagens waarmee wij reparaties en service onderweg of op locatie uitvoeren. Maar ook ’s avonds en in het weekend staan onze servicemonteurs klaar om er voor te zorgen dat de continuiteit van onze klanten gewaarborgd blijft.

Wij begrijpen dat een machinepark voor een agrarische ondernemer van levensbelang is. Wij denken dan ook graag met u mee in een onderhoudsplan. Wij adviseren u graag over het juiste onderhoud. Bij de aankoop van een nieuwe machine gaat dit vaak in overleg met de fabrikant, hierdoor bent u er van verzekerd dat uw machine bij ons de juiste zorg en aandacht krijgt.

Heeft u nog geen machines bij ons in onderhoud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn bereid om kosteloos uw machine na te kijken en een indicatie te geven van het onderhoud wat er aan uitgevoerd dient te worden.  • Contact

    Mocht u vragen hebben naar aanleiding van uw bezoek aan onze website, of meer informatie willen over onze producten of diensten, dan kunt u contact met ons opnemen.

     

    LEES MEER
Interesse in een van onze producten? Neem contact met ons op! Klik Hier >

Van Engelen B.V. sinds 1974

Van Engelen B.V. is een landbouwmechanisatiebedrijf met een vestiging in Nunspeet. Op de Veluwe is Van Engelen B.V. in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven binnen de agrarische sector. Maar ook buiten de agrarische sector zijn wij actief op tal van terreinen.

Lees Meer

Vul uw e-mail adres in en ontvang maandelijks onze digitale folder en nieuwsbrief.

 

Offerte aanvragen