Neem contact
op met mij.
De beste technici vindt u in de werkplaats van Van Engelen.

Vul uw e-mailadres en/of
telefoonnummer in en wij nemen
contact met u op!

Over ons

Van Engelen B.V. is een landbouwmechanisatiebedrijf met een vestiging in Nunspeet. Op de Veluwe is Van Engelen B.V. in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven binnen de agrarische sector. Maar ook buiten de agrarische sector zijn wij actief op tal van terreinen. Daarnaast kunnen wij ook veel particulieren rekenen tot onze vaste klantenkring. Via deze website willen wij u uitvoerig informeren over de producten en diensten die wij aanbieden.

Het officiële dealerschap van New Holland is de belangrijkste schakel in onze bedrijfsvoering. Maar ook andere topmerken worden door ons vertegenwoordigd. Op onze productpagina kunt u uitgebreide informatie en uitvoerige documentatie vinden over al deze machines.

Naast de verkoop van (tweedehands) machines beschikken wij over twee professioneel ingerichte werkplaatsen om reparaties en onderhoud aan machines te kunnen uitvoeren. Al onze medewerkers beschikken over de vereiste vakdiploma’s en zijn daarnaast gespecialiseerd in een bepaald aspect, waaronder tractoren en combines. Verder beschikken wij over vier compleet ingerichte servicewagens waarmee we reparaties en service onderweg of op locatie uitvoeren.

Op onze vestiging is een uitgebreide winkel aanwezig, waarmee wij zowel de zakelijke als particuliere markt kunnen bedienen. U vindt hier onder andere hoogwaardig gereedschap, reinigingsmachines, werkkleding, tuin- en parkgereedschap en vet- en smeermiddelen. Al deze producten zijn afkomstig van topmerken zoals Hitachi, Kärcher, Snickers, King Tony, Bomag en Ambra.

   • Contact

    Mocht u vragen hebben naar aanleiding van uw bezoek aan onze website, of meer informatie willen over onze producten of diensten, dan kunt u contact met ons opnemen.

     

    LEES MEER
Interesse in een van onze producten? Neem contact met ons op! Klik Hier >

Van Engelen B.V. sinds 1974

Van Engelen B.V. is een landbouwmechanisatiebedrijf met een vestiging in Nunspeet. Op de Veluwe is Van Engelen B.V. in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven binnen de agrarische sector. Maar ook buiten de agrarische sector zijn wij actief op tal van terreinen.

Lees Meer

Vul uw e-mail adres in en ontvang maandelijks onze digitale folder en nieuwsbrief.

 

Offerte aanvragen