Neem contact
op met mij.
De beste technici vindt u in de werkplaats van Van Engelen.

Vul uw e-mailadres en/of
telefoonnummer in en wij nemen
contact met u op!

Winkel

Onze winkel is voorzien voor zowel de zakelijke als particuliere klant. U kunt hier terecht voor onder andere tuin- en parkmachines, elektrisch gereedschap, handgereedschap, reinigingsapparatuur, werkkleding, weilandafrasteringen, hang- en sluitwerk, vet- en smeermiddelen. Maar ook voor kinderen hebben wij allerhande artikelen, denk aan speelgoed en traptrekkers. Daarnaast kunnen wij de producten die wij niet voorradig hebben bij onze leveranciers bestellen en de volgende dag in huis hebben. Natuurlijk zorgen wij er voor dat wij enkel producten van topkwaliteit aanbieden. Wij kiezen onze leveranciers met zorg uit, waaronder: Hitachi, Kärcher, Snickers, Gallagher Europe, Bomag en Ambra. Iedere week hebben wij interessante winkelaanbiedingen. Wilt u deze graag in uw mail ontvangen? Schrijf u dan nu in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Ook voor u als particulier is onze shop interessant voor u. Heeft u technische problemen met een aangeschafte machine, of moet u iets gerepareerd hebben? Wij voeren deze reparaties zelf uit, zo bent u verzekerd van de juiste service aan uw machine.

Naast een winkel hebben we ook een zeer uitgebreid onderdelenmagazijn, welke afgestemd is op de wensen van onze klanten. Van veel verschillende types machines hebben wij losse onderdelen voorradig. Denk aan onderdelen voor tractoren, rooimachines, combines, shovels, kranen, veldspuiten, veegmachines, reinigingsmachines, tuin- en parkmachines enzovoorts. Op deze manier zijn wij in staat om onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn.


In ons magazijn hebben wij een uitgebreid assortiment van oude Ford en New Holland onderdelen. Mocht u op zoek zijn naar een of meerdere onderdelen, of belang hebben bij een partij onderdelen, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven op dit deel van ons onderdelenassortiment zeer hoge kortingen.

 

   • Contact

    Mocht u vragen hebben naar aanleiding van uw bezoek aan onze website, of meer informatie willen over onze producten of diensten, dan kunt u contact met ons opnemen.

     

    LEES MEER
Interesse in een van onze producten? Neem contact met ons op! Klik Hier >

Van Engelen B.V. sinds 1974

Van Engelen B.V. is een landbouwmechanisatiebedrijf met een vestiging in Nunspeet. Op de Veluwe is Van Engelen B.V. in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven binnen de agrarische sector. Maar ook buiten de agrarische sector zijn wij actief op tal van terreinen.

Lees Meer

Vul uw e-mail adres in en ontvang maandelijks onze digitale folder en nieuwsbrief.

 

Offerte aanvragen